Mad

Glem den klassiske festivalmenu med burgere, pomfritter og pizzaslices. Avernax byder på syv lækre måltider, der kommer hele kostpyramiden rundt. Kokkene har vi hentet på Amager, men råvarerne kommer selvefølgelig fra Avernakø.

Selv-henter-gulerødder
og delemad

Kokkene Sille og Jonn har normalt deres gang i Fremad Amagers restaurant Baglokalet, hvor de laver solid hverdagsmad til de mange familier, der frekventerer klubhuset. Men til august tager de kollegerne med til Avernakø for at stå for at mætte de sultne gæster på Avernax.

Vi skal have delemad. Det betyder, at der ikke portionsanrettes. I stedet skal man samle sig i grupper af 8 og vil få udleveret fade med mad, som man deles om.

Råvarerne kommer fra festivalens nabo, Flemming, som er landmand. Det er lige i nærheden, men vi kommer til at spørge gæsterne, om de for eksempel vil hente en spand gulerødder – på den måde bliver de inddraget i madlavningen og en del af jord-til-bord-processen.

Vi er stolte og glade for at kunne præsentere en festlig menu, der får mundvandet til at løbe.

Se menuen for 2018 her.