Gratis: Flot kop til alle gæster skal begrænse affald

Udgivet den 12. maj 2017

Alle gæster på Avernax Festival vil modtage en kop, når de ankommer til festivalpladsen. På den måde ønsker vi at minimere mængden af affald.

Når du køber billet til Avernax Festival, kan du nu også glæde dig til at få en flot kop oven i prisen. Koppen skal bruges under hele festivalen, når du går til fadølshanerne for at benytte dig af de ubegrænsede mængder humle eller sodavand, der er med i billetprisen.

Avernax Festival har fokus på at efterlade Avernakø uden mén efter festivalen. Derfor har vi valgt at få lavet en emaljekop til dig og alle andre gæster, som du skal holde fast i under hele festen. På den måde undgår vi at efterlade store mængder af affald i form af plasticbægre.

Derudover er koppen er flot minde om en forhåbentlig uforglemmelig festival.

Skulle det ske, at du mister din kop i kampens hede, kan du selvfølgelig købe en ny.

Køb billet inklusiv kop her.