Klovnen Tonny Trifolikom laver cirkusskole for børn på Avernax

Udgivet den 29. maj 2017

Avernax Festival er ikke kun for voksne. Børn er meget velkomne og nu er underholdningen for de yngste publikummer sikret: Klovnen Tonny Trifolikom uddanner artister i sin cirkusskole både fredag og lørdag.

 

Der er sand, vand, musik og hygge. Og nu er der endnu mere at tage sig til for børnene på Avernax Festival. Klovnen Tonny Trifolikom gæster nemlig Avernakø i august.

 

Den aarhusianske klovn og gøgler Tonny Trifolikum vil sørge for underholdning både fredag den 11. og lørdag den 12. august. Den rutinerede gøgler vil om formiddagen folde sin cirkusworkshop ud, så børn og deres forældre fx kan lære at jonglere og få indsigt i et trylletrick eller to.

 

Om eftermiddagen vil der være en halv times forestilling for børn og barnlige sjæle.

 

Tonny Trifolikom bliver blandt andet beskrevet som “…en multikunstner, der er komiker, klovn, entertainer, tryllekunstner og artist – gerne i en og samme forestilling. Tilmed er han en fremragende fortæller, som har et indgående kendskab til den tradition, han selv er et eksempel på.” (Aarhus Stiftstidende)

 

Avernaxnabo: Der skal være noget for børnene

Tonni Trifolikoms cirkusskole er inviteret til Avernax Festival af Munkegården – et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge – og nabo til Avernax Festival.

 

For Conni Storm, der er leder af Munkegården, er det vigtigt at bakke op om Avernax Festival og samtidig tilgodese børnene. Derfor har Munkegården sponsoreret Tonny Trifolikoms optræden.

 

“Tonny Trifolikom er en spasmager og tusindkunstner, der er kommet på Avernakø og Munkegården gennem mange år. Han er rigtig god med børn og leverer en god oplevelse, og det giver også vores børn og unge en god mulighed for at deltage i festivalen med udgangspunkt i cirkusteltet” fortæller hun.

 

Formand for Avernax Festival, Rune Kjær-Nielsen er beæret over sponsoratet.

 

“Det er en stor cadeau, at vores nabo, Munkegården, støtter festivalen på den måde. Vi har fra starten planlagt, at der skulle være plads til børn på festivalen og med den her gave, er vi sikre på, at Avernax også bliver en stor oplevelse for de yngste gæster.”