Forkæl dig selv med et bredt udvalg af sydafrikanske vine på Avernax

Udgivet den 13. juni 2017

Øl er ikke alt. På Avernax Festival kan du også nyde et glas kølig hvidvin i eftermiddagssolen eller en god rødvin til aftensmaden.

Selvom fadølshanerne står klar til at læske de tørre ganer og hæse struber, så kunne lysten til et glas vin opstå. Derfor har vi indgået et samarbejde med vinimport-firmaet South and Sons.

I vinbaren vil du kunne finde et bredt udvalg af sydafrikanske vine, der vil kunne tilfredsstille de fleste smagsløg. Er du i tvivl om, hvad dine smagsløg er til, vil South & Sons sommelierer vejlede dig.

Co-founder i South and sons, Adam Høyer glæder sig til at deltage på Avernax Festival.

“Normalt sælger vi vores vin til gode og hyggelige restauranter i København, men ved at være med på AvernaX, har vi en unik mulighed for, at fortælle de gode historier og få folks helt umiddelbare respons på vores vin – og så ovenikøbet med god musik, flot natur og lækker mad som baggrund. Det glæder vi os til!”

South & Sons er et relativt ungt vin-import firma med en stor passion for kvalitetsvin, der er lavet på en naturlig måde, de gode historier fra små niche-producenter og vin, der stimulerer både næse, mund og øje.

Priserne vil være 40 kr for et glas vin og 135-250 kr for en flaske.