Velkommen til Avernax – Infobrev no. 1

Udgivet den 10. juli 2017

Kære Avernax Gæst
Tusind tak fordi du har købt billet til vores festival. Du har nu sat kursen mod Avernakø i det sydfynske øhav, og vi glæder os helt vildt til at se dig. Vi har solgt mange billetter, og det betyder, at vi faktisk er godt på vej til udsolgt. Vi har plads til 80 flere gæster, så hiv fat i dine venner eller familie nu, hvis de skal nå at have fingrene i en af de få tilbageværende billetter.

Du er nu foreningsmedlem
Først og fremmest vil vi gerne byde dig velkommen i foreningen Avernax. Da du købte billet, blev du nemlig også medlem af den forening, der står bag festivalen. Vi håber ikke, du føler dig snigløbet, men tværtimod, at du har lyst til at være en aktiv del af foreningen og måske, at du vil være med til at sætte dit præg på næste års festival.  Så har du en grafiker, ølentusiast, fridykker eller noget helt tredje, du vil byde ind med så skriv til info@avernax.dk.

Det skal du spise
I takt med, at gulerødder og kartofler skyder op af markerne hos Petersminde Landbrug på Avernakø, er menuen faldet endelig på plads.
Glem alt om tomme kalorier og junk: Vores kok Jonn Vinther og hans kumpaner har sammensat syv lækre måltider, som du kan læse mere om her.

Det er nemt at komme til Avernax
Det skal være nemt og billigt at komme til ø-festival. Derfor har vi booket en bus, som kører fra DGI-byen i København torsdag eftermiddag og direkte til Faaborg, hvor færgen mod Avernakø venter.  Turen går tilbage til København med færgen og efterfølgende bus søndag omkring middag.

Vores færge er lejet, og er ikke en del af Ø-færgen, så billetslaget forgår igennem os.Vi arbejder på højtryk for at få de sidste detaljer med færgen på plads. Der kommer info ud med link til billetter, så snart der er noget nyt.

OBS: Vi gør opmærksom på, at biler skal blive stående i Faaborg. Bands, øboere og leverandører skal som udgangspunkt have førsteret til den begrænsede plads ombord på den lille færge. Medbring istedet en cykel eller et par gode sko. Afstandene på øen er korte.

Vi glæder os til at se dig!
Vi skriver til dig igen med flere praktiske oplysninger, efterhånden som festivalen kommer tættere på. Du kan også holde dig opdateret på Facebook og Instagram.

Har du yderligere spørgsmål, så send en mail til info@avernax.dk.

Kærlig hilsen
Avernaxholdet

Pabi, Nivah, Jacob, Rune, Laura, Mikkel, Cathrine og Jonas ❤