Halløøøj – Infobrev no. 2

Udgivet den 29. juli 2017

Kære Avernax Gæst

Så er der igen post med info til dig fra de sydfynske himmelstrøg. 

På Munke Strand er høet høstet, Flemming har travlt på sine marker, lærken synger og vi på planlægningsholdet er så småt ved at gøre os klar til at tage turen til øen og sørge for, at rammerne er klar til jeres ankomst.

Mobilopladning og strøm

Vi har fået en del spørgsmål vedrørende opladning af mobiler. Siden vi er på en ø langt ude på havet, har vi ikke uanede strømkilder. Dette betyder at der kun i begrænset omfang vil være adgang til stik og mobilopladning på pladsen. Vi opfordrer derfor alle, der er i besiddelse af powerbanks, til at medbringe disse. Vi håber I, kære festivalfolk, kan se det interessante i denne “off the grid” tilgang og vil hjælpe os ved at spare på strømmen.

Vegetar
Hvis du er vegetar og ikke allerede har gjort opmærksom på dette, så skynd dig at sende en mail med “vegetar” i emnefeltet til: info@avernax.dk. Så kan vi se, hvor mange der skal have lækre retter med årstidens grøntsager på tallerkenen.

Medbragt musik
Vi regner ikke med det bliver et problem, men vi vil gerne undgå, at folk medbringer egne “Soundsystems” og forstærkede anlæg. Lad det hellere hvile sig, så det er klar til næste års Roskilde. Vi har sørget for masser af god lyd til jer allesammen.

Færgebus og samkørsel 
Vi skal spare på CO2’en, så vi har booket en bus, som kører fra DGI-byen i København torsdag eftermiddag kl. 16 og direkte til Faaborg, hvor færgen mod Avernakø venter.  Turen går tilbage til København med færgen og efterfølgende bus søndag omkring middag.
Prisen for en returbillet bliver 375 kr. Enkeltbilletter koster 200.

Du kan sikre dig billet til bus og færge her.

Hvis du kører i bil til Faaborg vil vi gerne opfordre dig til at fylde bilen op med andre Avernax-gæster. Vi har oprettet en facebookgruppe, hvor I kan finde og tilbyde lift til og fra færgelejet.

OBS: Vi gør opmærksom på, at biler skal blive stående i Faaborg. Bands, øboere og leverandører skal som udgangspunkt have førsteret til den begrænsede plads ombord på den lille færge. Medbring istedet en cykel eller et par gode sko. Afstandene på øen er korte.

 

Har du købt billet til flere end dig selv, så husk at videresende denne mail.
Har du yderligere spørgsmål, så send en mail til info@avernax.dk.

Kærlig hilsen

Avernaxholdet

Pabi, Nivah, Jacob, Rune, Laura, Mikkel, Cathrine og Jonas 

PS: Du kan finde det første infobrev her.

Du kan holde dig opdateret på avernax.dk, Facebook og Instagram.