Vi er næsten klar, er I? – Infobrev no. 3

Udgivet den 6. august 2017

Kære Avernax Gæst

Nu er det næsten nu. Den sidste billet er solgt, madteltet er rejst og Avernakø summer i det hele taget af forberedelse og forventning.

Huskeliste
Vi har skrevet en lille liste over ting, der er nyttige at medbringe:
– Telt + sovepose
– Badetøj
– Power bank
– Kontanter
– Installere mobile pay
– Ørepropper
– Kærlighed og godt humør <3

Se iøvrigt vores A-Z liste med en masse nyttig info.

Ankomst torsdag

Der har sneget sig en fejl ind i busbilletterne, men:
AFGANG ER TORSDAG KL. 16 FRA DGI BYEN.
Når du ankommer torsdag aften skal du ikke frygte at gå sulten i seng. Petersminde Landbrug sørger for, at du kan købe lækre gourmet hotdogs. Dem kan du få fingre i på gården lige overfor festivalpladsen. Købmanden har åbent til 22 og har et udvalg af lækre burgere(med lokalt oksekød), rugbrød, kølevarer osv.

Betaling
Du kan betale med dankort i vinbaren, men derudover tager vi kun mobile pay eller kontanter.

Bade
Vi har sat en enkelt kold bruser op på festivalpladsen ned til stranden, så du kan få en skyller, når du har været en tur i det sydfynske hav. Det vil, derudover, være muligt at købe et varmt bad på Avernakø Havn.

Afrejse
Vi håber, du vil hjælpe os med oprydningen søndag ved at efterlade øen, festival- og teltplads lige så dejlig som du fandt den. Har du bestilt hjemturen til København med færge og bus vil færgen sejle omkring kl 12. Hold øje med infoboden for mere info om præcis afgangstid søndag. 

Vi er Avernax
Du kender os ikke, men vi er syv entusiastiske fynboer, der har stablet Avernax på benene sammen med en masse venner. Udover køkkenfolkene som er professionelle, så er Avernax drevet af frivillige kræfter. Vi håber, du vil bære over med os og give os konstruktiv feedback, hvis der skulle være noget, vi ikke har tænkt på, eller der sker en fejl. Læs mere om os her.

Vi glæder os helt vanvittigt til at se dig!

Kærligste hilsner 

Avernaxholdet
Pabi, Nivah, Jacob, Rune, Laura, Mikkel, Cathrine og Jonas ❤

PS: Vi har lavet to infobreve, som du kan findeher: Infobrev#1, Infobrev#2.
Du kan holde dig opdateret på avernax.dk, Facebook og Instagram.