Allerførste Avernax har åbnet en udsolgt festival

Udgivet den 11. august 2017

I dag har vi for alvor åbnet verdenshistoriens første Avernax Festival, og vi er så stolte og taknemmelige over, at gæster fra hele landet er kommet til Danmarks smukkeste vandkant på Munke Strand.

Kerneholdet bag Avernax bød i dag gæsterne velkommen, før Tyran gik på scenen og sparkede festen i gang med en god gang heavy.

Vi er super glade for endelig at have åbnet Avernax, vi har jo forberedt og glædet os et helt år. Indtil videre forløber det hele godt, folk er glade, musikken spiller, maden er lækker, og plænen er fri for plast takket være den flotte Avernax kop og gode gæster, siger Rune Kjær-Nielsen, som er formand for Avernax Festival.

Opslugende stemning
Sarah Vadgaard er en af festivalgæsterne. Hun er kommet fra København til Avernakø for at opleve hele Avernax-pakken.

– Man bliver virkelig opslugt af stemningen, når man kommer herned, og der er 10 lam, der er ved at blive grillet, havet er lige ved siden af, så man kan tage en dukkert om morgenen, og omgivelserne er så smukke. Man kommer hurtigt væk fra hverdagsfølelsen, når man kommer ind i det her lille fælles frirum, siger Avernax-gængeren.  

Netop fællesskabstanken synes hun er rigtigt interessant.

– Når man spiser sammen er det for eksempel med til at gøre festivalen intim. Man kan virkelig også mærke, at der lagt mange gode kræfter bag Avernax, og her en god energi, siger Sarah Vadgaard.  

Festen fortsætter til søndag morgen!