Avernax er nu klar med det fulde program

Udgivet den 10. maj 2018

Masser af talent krydret med to danske koryfæer og nye koncertformater
De unge talenter og friske navne fra det musikalske vækstlag er kendetegnet for det færdige program for Avernax Festival, som dog også har plads til kendinge fra den erfarne ende af skalaen – samt nye tiltag.

De otte nye navne er føjet til en alsidig og velplanlagt musikalsk menu.

Allan Olsen solo | Baby in Vain | Benny Holst Trio | Bjarke Ramsing | ET Tumasson | Kill-J | Kjartan Bue | Orgelheimers | Tuhaf

Vi har fået stiftende formand for foreningen Avernax og medlem af bookinggruppen, Rune, til at fortælle lidt om årets færdige lineup:

“Programmet er sammensat med udgangspunkt i vores manifest, der forpligter os til at have fokus på det danske, musikalske vækstlag. Samtidig har vi forsøgt at gå på tværs af alle genrer og skabe et program, hvor der er noget for enhver smag. Fra tyrkisk syreklassik til elektropop. Festivalen blev imod alt forventning hurtigt udsolgt, det betyder, at vi har kunnet gå efter nogle navne, der er en lille smule mere etablerede og også få mulighed for at booke et stærkte navn som Allan Olsen og et koryfæ som Benny Holst . Det er vigtigt for os, at både yngre og ældre, øboer og gæster fra fastlandet kan finde noget at glæde sig til i programmet” 

To nye tiltag skal forstærke oplevelsen og kendskabet til øen
Udover de otte nye navne vil Avernax-gæsterne også kunne glæde sig til to nye tiltag:

Fredag eftermiddag, vil man kunne opleve ET Tumasson spille koncert på en usædvanlig scene, nemlig en flydende scene søsat ud for koncertpladsen ved Munke Strand.

“Vi havde en tømmerflåde, hvor der opstod en spontankoncert sidste år. Det vil vi gerne følge op på og bringe mere i spil. Vi sætter i den grad fokus på Avernakøs herligheder i år,” forklarer Rune. Og det er også tanken bag det andet nye tiltag.

“Lørdag eftermiddag inviterer vi folk med på en gåtur på Skallevejen. Det er en rute på knap fire kilometer, der vil give mulighed for at se lidt mere af Avernakøs smukke sensommerlandskab.”  Undervejs vil folkmusiker Bjarke Ramsing give koncert i kulissen af ø-idyl.

“Avernax er sat i verden, fordi vi elsker Avernakø. Den kærlighed vil vi gerne indvie vores gæster i – samtidig med, at de får en musikalsk oplevelse. Med de her anderledes koncertformater, hvor vi viser omgivelserne frem, ønsker vi at give noget tilbage til øen, og beboerne, som byder os velkommen,” forklarer Rune.

Vi har hjulpet dig lidt på vej, så du kan synge og danse med til årets mange koncerter. Kom godt igang med kendte og endnu ukendte bands på vores playlister på både iMusic, Spotify og Tidal.