Mere Avernax i ’19

Udgivet den 27. oktober 2018

Der bliver endnu mere all inclusive, når Avernax Festival byder velkommen til vandkanten på Avernakø i 2019. Vi har besluttet at i 2019 vil festivalen være ‘med det hele’ allerede fra torsdag aften og helt til søndag formiddag.

Du får aftensmad og en hel aften mere med koncerter OG fri fadøl, når du køber billet til Avernax Festival i 2019.

Det betyder, at du ikke skal tænke på madpakke torsdag aften, eller om der mon stadig er hotdogs til  salg, når du ankommer – når du har købt billetten, har vi sørget for det hele. Og det skal kun koste dig 200 kr ekstra!

Bedre plads til at nyde og lytte
Vi skruede op for en masse forskellige ting i år: Udsmykningen på festivalpladsen, havscene, skaterampe, sauna og mere musik. Det har krævet mange frivillige timer at bygge festivalen op (og tage den ned igen), og vi synes, at så meget arbejde fortjener at blive nydt i længere tid.

Forskellige scenarier har været oppe at vende, f.eks om vi skulle forlænge festivalen med en hel dag og starte onsdag – eller om vi slet ikke skulle ændre ved noget. Vi har også spurgt jer på facebook, hvad I synes, og vi er meget glade for den gode dialog og de mange tilbagemeldinger, vi fik, som også har haft betydning for beslutningen.

Efter mange overvejelser er vi landet på en en “ekstra” aften. Vi åbner, som de andre år, festivalpladsen torsdag eftermiddag kl 16, og håber, du vil være med til at sætte gang i festen allerede torsdag aften, hvor de første koncerter vil blive fyret af – nu blot med fri fadøl, sodavand og et dejligt måltid i spiseteltet.

Vi synes, at modellen fuldender mæ’-det-hele-konceptet, giver mere tid til at nyde øen og bedre plads til koncerterne og musikoplevelserne.

BILLETSALGET STARTER TORSDAG DEN 1. NOVEMBER KL 18.

Vi er stadig en non-profit-forening, og en prisstigning på 200 kr dækker netop de ekstra udgifter forbundet med en ekstra aften på Avernax. Billetten koster 1700 kr for otte måltider, fri øl og masser af god musik.
For børn 300 kr (6-12 år).

Der er stadig kun 600 billetter til salg, samt et mindre antal frivilligbilletter. Vi minder om, at billetterne blev udsolgt på under to døgn sidste år.

Som noget nyt i år, vil 50 billetter blive sat til salg hos købmanden på Avernakø. Det betyder, at sommerhusbeboere og lokale har bedre mulighed for at købe billetter.

Men det er først til mølle, så du kan også sikre dig en billet ved at lægge vejen forbi Avernakøs købmand (Max to billetter pr person) Prisen er den samme som online.

Kærlige hilsner
Avernax Festivals styregruppe:
Jonas, Nivah, Tine, Jacob, Charlotte, Rune, Mikkel, Mikael og Laura.