Så’ det ve’ at vær’ ap over – Avernax i sigte!

Udgivet den 1. august 2019

Kære Avernaxer

Nu skal du kun sove syv gange, før du kan tage turen til Danmarks bedste, lille lange ø. Indtil da kan du bruge den lange ventetid på at memorere den her mail, der er fyldt med brugbar info, inden det går løs på Munke Strand.

Huskeliste:

  • Telt + sovepose
  • Badetøj + håndklæde
  • Power bank
  • Kontanter
  • Installere mobile pay
  • Vandflaske
  • Ørepropper
  • Kærlighed og godt humør <3

Husk kontanter
I princippet kan du lade din pengepung ligge derhjemme og nyde både vådt og tørt hele festivalen igennem uden at skulle til lommerne. Men skulle du få lyst til en snack mellem måltiderne, lidt drinks eller vin i stedet for øl, så skal du huske de gode gamle sedler og mønter. 

Ankomst
For første gang i Avernax’ historie gælder all inclusive allerede om torsdagen. Det vil sige, at når du har din Avernax 2019-kop i hånden, så er vi klar til at lade det perlende guld flyde, og klokken 19 står de flinke folk fra Baglokalet klar med aftensmaden. Se menuen
Du er velkommen til at slå dit telt op på campingpladsen, når færgen er i havn, og festivalpladsen er klar fra kl. 16. Vi kan godt forstå, du har lyst til at se den flotte plads eller at få dit armbånd på, når du ankommer; Men af både praktiske og sikkerhedsmæssige årsager, skal vi være sikre på, at festivaIpladsen først indtages af gæster kl. 16.

Hold styr på spisetider og spilletider
Med Avernax-appen hjælper vi dig med at huske, hvornår du skal spise, og hvornår dit yndlingsband spiller. Derudover vil vi bruge appen til at udsende fællesbeskeder, hvis der sker noget uventet. Som f.eks. Sidste år, hvor torsdags-stormen, efterlod mange af os teltløse midt om natten 🙁
Download den via Appstore eller Google Play.

Afrejse
Vi håber sådan, at du vil hjælpe med at efterlade Avernakø lige så smuk og dejlig, som du da du ankom. De to første år har der været som en nyvasket barnenumse, efter I er taget hjem <3 Hvis vi holder niveauet, kan det endda være, at ø-boerne lader os låne deres dejlige ø igen til næste år.

Udover den ordinære sejlplan søndag er den smukke skonnert Havet blevet sat ind til at fragte trætte Avernaxere til Faaborg kl. 09.30, 11.00, 12.30 og 14.00. Det koster 70 kr, og billetter kan købes i infoboden. 

(lalle)glade amatører
Vi opfandt Avernax for at holde verdens bedste tre dages sommerfest med verdens sødeste gæster. Da vi startede for to somre siden, havde vi tilsammen lavet nul festivaler. Og selv om der på udvalgte steder er kommet hård hud, som erfaringerne er tikket ind, er vi stadig blot en lille flok amatører, der helt og aldeles frivilligt gør alt, hvad vi kan for at gøre det så godt som muligt. Derfor håber vi, at I igen i år vil bære over med os, hvis der er lidt knas med teknikken, lidt kø til maden eller noget helt tredje, vi ikke engang har fantasi til at forestille os kan gå galt. Vi elsker, at I er så gode til selv at løse løbende udfordringer og til at hjælpe, hygge og feste med hinanden. Det kunne slet ikke blive Avernax uden jeres dejlige måder at være på.

Kh. fra

Jonas, Nivah, Mikkel, Rune, Jacob, Charlotte, Tine, Cecilie, Mikael, Ida, Myre, Cathrine og Laura.

Ps: Har du set vores A-Z?