Nedtællingen til billetsalget er i gang

Udgivet den 18. oktober 2019

Bladene visner, temperaturen falder og regnen rusker og insisterer på, at vi ikke længere kan bilde os selv ind, at det er sensommer. Men heldigvis kan vi allerede nu begynde at glæde os til næste års Avernax, fordi:

Billetterne til Avernax 2020 bliver sat til salg den 1. november kl 18.00.
Du vil som sædvanligt kunne købe dem via place2book.

Prisen for en voksenbillet er 2200 kr. 

Børn fra 6 til 12 år: 500 kr. 

Prisen omfatter ligesom sidste år:

  • Masser af smukke koncerter
  • Otte måltider af lokale – og så vidt muligt økologiske råvarer
  • Fri fadøl
  • Fri sodavand
  • En unik Avernax-kop
  • Teltplads
  • Formiddagshygge, pigesoir, adgang til sauna og vildmarksbad og meget mere. 

Der vil igen i år være 600 billetter til salg. For at imødekomme den store efterspørgsel og de skuffede kommentarer, vi fik efter sidste års lyn-billetsalg, har vi valgt at sætte en begrænsning på to billetter pr. køb

Den kedelige økonomi
Hvis du nu tænker “Av-av, de er nok blevet grådige med de billetpriser,” så kan vi godt forstå det. Vi ville selvfølgelig allerhelst holde samme prisniveau. Forklaringen på prisstigningen er, at vores regnskab viser, at vi har været for optimistiske hidtil. I var for eksempel særligt tørstige i år, og det betød, at vi måtte ud og købe mere øl under festivalen. Det er vi nødt til at kompensere for. 

Du skal desuden vide, at vi har gang i en grundig budgetproces, og at vi har snore ude hos forskellige interessenter i forhold til at hente økonomisk støtte. Men også derfor er vi nødt til at vise, at vi kan skabe en økonomisk bæredygtig festival. 

Til gengæld er der ingen af os, der står bag festivalen, som får løn. Vi gør det hele på frivillig basis, og hvis der er noget, vi gerne vil have, så er det, at festivalen er for alle.

Så vi håber, I stadig er klar på Avernax 2020, og at I har tillid til, at vi ikke er ude på at malke jer, men bare gerne vil skabe endnu en fantastisk sensommerfest i Danmarks smukkeste vandkant.

Tak for din forståelse og din opbakning til Avernax.

Kærlig hilsen Styregruppen:
Rune, Jacob, Cille, Jonas, Mikkel, Nivah, Charlotte, Tine, Myre, Mikael og Laura