Godt at vide

Her har vi samlet lidt praktisk information, som er godt at vide, når man er gæst på Avernax.

Billetter

Når du køber billet til Avernax får du musik, teltplads, mad og drikke som en samlet pakke. Når du har købt billet vælger du selv hvad du vil  fylde i din Avernaxkop.

Børn er også meget velkomne og der vil være særlige overraskelse for de mindste samt barnlige sjæle i løbet af festivaldagene.

Frivillige kan erhverve sig en af de meget eftertragtede frivilligbillet via vores billetsalg. Er du for sent ude og skulle du alligevel have lyst til at hjælpe med grøntsagshøst, madlavning, en barvagt eller et godt indslag, er du meget velkommen til at skrive til frivillig@avernax.dk.

Hvor er det?

Avernakø ligger 30 minutters sejlads fra Faaborg. Festivalen foregår på strandengen ved det idylliske Munke Strand, hvor landskab, himmel og hav forenes på smukkeste vis.

Her er der kort over øen og festivalpladsen, så du hurtigt kan finde rundt på ønskeøen.

Transport

Vi opfordrer til at du lader bilen stå og istedet medbringer en cykel til de korte afstande på øen.
Brug Rejseplanen.dk eller kør sammen med andre deltagere til færgelejet i Faaborg, hvor du/I går ombord på færgen.

Færgen sejler flere gange dagligt. Se sejlplan og book billet allerede nu hos Ø-Færgen, der er begrænsede billetter, så vær ude i god tid.

Når du ankommer til Faaborg torsdag aften sejler den sidste ordinære færge kl 18.00. Vi har booket to ekstra afgange, en kl 20.00 og en kl 21.00. Alle der skal med ekstrafærgerne køber billet om bord.

Hjemturen søndag er der lige ledes booket ekstrafærger, som sejler i pendulfart for at få alle hjem. Hvis du skal nå noget (eksempelvis en bus, et lift eller et tog hjem) foreslår vi, at du booker plads på de ordinære afgange så du er i havn til tiden.
Det vil være muligt at købe billet til færgen hjem i infoboden, hold øje med opslag der.

Du kan også sejle i egen båd til Avernakø Havn eller Korshavn.

Overnatning

Du kan slå dit telt, din tipi eller bivuak op på teltarealet på ved Munke Strand fra torsdag den 9. august kl 16. Størstedelen af campingarealet er i år rykket op på engen ovenfor festivalpladsen – Se kort her. Du kan også leje et sommerhus eller booke dig ind på Avernakø Landhotel.
Find flere overnatningsmuligheder på Visit Faaborgs hjemmeside.

Der vil være et særligt område for dem, der gerne vil gå tidligt til ro på græsset ved Munkegården, som ligger meget tæt på festivalpladsen.

Mad og drikke

De daglige måltider vil bestå af lokale råvarer og menuen sammensættes af vores kokke, Jonn og Sille fra baglokalet på Amager, i samarbejde med Ulla og Flemming fra det ultralokale Petersminde Landbrug, lige på den anden side af vejen. Disse to fyrtårne inden for mad lavet over åben ild vil hver dag, sammen med en gruppe frivillige, sørge for at du ikke mangler gastronomiske indtryk.

De kolde fadøl løber ad-libitum fra hanerne – Herudover vil der blive serveret lækre drinks, vin og sodavand. Vi har indgået et godt samarbejde med Albani med levering af lækre fynske øl.