Fredag 10. aug
Morgenmad
Grød med æble og kanel
Æg, rugbrød, pesto og solbærmarmelade
Frokost
Chili con carne med cous cous, koriander og fed yoghurt
Aftensmad
Lam tilberedt på argentinsk asado-manér
Gryderet med lokale grøntsager
Salat af hvidkål, selleri og rødbeder samt oreganovinaigrette
Chimichurri (krydderurtesalsa)
Lørdag 11. aug
Morgenmad
Grød med æble og kanel
Foccacia, hummus og brombærmarmelade
Frokost
Hele grillede kyllinger med bagekartofler, salat med agurk og gulerod samt tzaziki med dild
Aftensmad
Hele grillede grise
Nudler, grøntsager thai style
Kimchimayonaise
Søndag 12. aug
Morgenmad
Yoghurt med bærkompot og kerner
Æg, grydebrød, æbleingefærmarmelade og bønnehummus