DATOER FOR AVERNAX 2021 ER KLAR

12. – 15. august 2021

Åh, det føles lækkert! Det gør lissom det hele lidt mere virkeligt, ikk’?

Men med nye datoer og gamle billetter er der nogle praktiske ting, I skal vide:

Har du en billet til 2020, og ønsker du at deltage i Avernax 2021, skal du ikke løfte en finger. Den billet, du har, transmuterer sig automatisk til at gælde i 2021. Du får altså ikke en ny billet i din indbakke – den du har, er den, du skal bruge. Vi glæder os meget til at se dig!

Sidder du, på den anden side, med en Avernax billet og synes, det er nogle trælse dage ,vi har valgt for 2021, kan du nemt få dine penge retur ved at skrive til info@avernax.dk. Muligheden for refusion udløber d. 26.08.2020

Hvis du har solgt dine billetter videre, eller beslutter dig for at sælge dem videre, vil det være en stor hjælp for os, hvis du sender os dit billetnummer og mailadressen på den nye billetejer. På den måde kan vi nemmest få praktisk information ud til de rette mennesker og samtidig lave et sikkert værn mod de billethajer, der stadig bliver flere og flere af.

Så er der ikke andet tilbage end at ønske jer en vidunderlig august under hjemlige himmelstrøg! Vi glæder os så meget til at se jer alle sammen igen!

Kærlig hilsen

Styregruppen:
Nivah, Mikael, Cecilie, Charlotte, Rune, Laura, Mikkel, Myren, Jakob, Tine, Jonas og Ida