Baby in Vain

En af de nyere største rocksuccesser herhjemme ruller henover Avernax, når Baby In Vain sætter strøm til det hele, så gnisterne står ud til alle sider – og til hver en tid kan sætte fut i en usædvanligt tør dansk sommer!

Hverken Black Sabbath eller Sonic Youth har levet forgæves, når Baby In Vain tager tråden op og føre den videre med deres helt egen personlige touch. Catchy melodier blander sig med både støjende og tunge riffs, der til sammen minder alt og alle om, hvad rock handler om.

Det skal være sjovt, men der skal også være plads til attitude. Og den har de tre piger så rigeligt af.

Baby In Vain har de seneste år imponeret med flere roste ep’er og singler samt et væld af koncerter i både ind- og udland på både små og store adresser. Og sidste år kom debutalbummet med den bidende titel ”More Nothing” så endelig ud – til massiv universal ros. Tilmed produceret af ingen ringere end Rob Ellis, der også har drejet knapperne for så prominente navne som PJ Harvey, Placeco og Bat For Lashes.

Et valg, som gruppen selv kalder deres bedste træk hidtil – og det forstår man godt, når de uden at tøve tromler, bruser og snerrer over stok og sten, som var der ingen i morgen. Men tag ikke fejl – der er masser af lag i musikken og også rum for blidere passager.

Et frontalt rockangreb venter forude – Munke Stand will be laid to waste. Og skal i hvert fald stå i mod med alt hvad den kan, hvis ikke Avernax skal spilles helt ud på åbent hav!

Foto: Nikolaj Thaning