Langbordsmiddage og delemad

Glem den klassiske festivalmenu med burgere, pomfritter og pizzaslices. Avernax byder på otte sunde og lækre måltider, der kommer hele kostpyramiden rundt. Vi stræber efter at holde menuen økologisk, med lokale elementer og masser af grønt, så både kødspisere og vegetarer kan blive mætte.

Kokkene er dedikerede Avernax-sjæle, der kan deres kram.

Jonn Vinther har været med fra begyndelsen og er idémanden bag all-inclusive-konceptet.

Jonn har til daglig sin gang på Hotel- og restaurantskolen i Valby, hvor han er gastronomisk blæksprutte. I august lægger han sine rutinerede kræfter i at styre slagets gang i pop-up festivalkøkkenet på Avernax.

Christian Tørring er born and raised fynbo og har en fortid som kok på den anerkendte restaurant Stella Maris i Svendborg. Nu arbejder han som kok og gastronomisk udvikler for Løgismose. Det er første gang, at Christian er med på Avernax-holdet, men vi er helt sikre på, at Jonn og Christian er lidt af et drømmehold.

All inclusive-konceptet, har vi forfinet år for år. Vi skal have delemad. Det betyder, at der ikke portionsanrettes. I stedet skal man samle sig i grupper på otte personer. Hver gruppe vil få udleveret fade med mad, som man deles om.

Vi er stolte og glade for at kunne præsentere en festlig menu, der får mundvandet til at løbe.