Manifestet for Avernax

Manifestet for Avernax handler om respekt for Avernakø og dens beboere. Manifestet for Avernax opfordrer til brugerinddragelse – alle yder lidt, så vi alle kan nyde Avernax. Både indbyggere på Avernakø, festivalgæster, frivillige og musikere skal have en god oplevelse på Avernax.

Avernax er grundlagt på et længerevarende kærlighedsforhold til Avernakø, fælleskabet, musikken og ølivets generelle fortræffeligheder.

·

Avernax skal forløbe i symbiose og harmoni med naturen, lokalsamfundet og hinanden.

·

Avernax er til for Avernakø og skal afholdes på øens præmisser.

·

Vi er alle taknemmelige gæster og det forventes, at enhver deltager tager ansvar for at behandle øen respektfuldt og efterlade øen så uberørt som muligt samt bidrager positivt til arrangementets afvikling.

·

Avernax appellerer til brugerinddragelse i forbindelse med kunst- og byggeprojekter, lege, vand- og sportsaktiviteter samt andre sociale tiltag.

·

Råvarer til madlavning skal som udgangspunkt være produceret på Avernakø eller af andre lokale leverandører. Øens erhvervsdrivende vil, så vidt muligt, være hovedleverandører til festivalen.

·

Avernax er en forening med en bestyrelse, der styres efter gældende vedtægter. Vi er 100% non profit. Et evt. overskud går til det lokale foreningsliv.

·

Alle medarbejdere er frivillige – øboere deltager gratis.

·

Avernax er for alle, der forstår at feste og hygge sig med ansvar og respekt for sig selv og sine omgivelser.

·

Musikken vil være af forskellige genrer, med fokus på vækstlaget og vil primært henvende sig til et umodent publikum på 25+.

·

Avernax bygger på ligeværd, gensidig forståelse og lysten til skabe verdens hyggeligste festival.