Benny Holst Trio

Avernax er stolte af at kunne præsenter en af de helt store koryfæer i dansk Folkemusik: BENNY HOLST TRIO.

Med 50 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist, har Benny Holst for længst slået sig fast som en af de helt store musikere på den danske musikscene.

Benny Holst har rødder tilbage til hippiebevægelsens storhedstid i slut tresserne. Han har i tidens løb spillet sammen med en lang række toneangivende stemmer på den danske musikscene som Poul Dissing, Trille, Nils Tuxen, Ole Fick, Anders Koppel og Hugo Rasmussen – for blot at nævne nogle få.

I 1971 etablerede han sammen med Arne Würgler en duo, som bl.a. spillede sange med tekster af Jesper Jensen. De optrådte sammen i mere end 30 år.

I nyere tid har Benny Holst, udgivet flere albums, det seneste i 2008 – Sepiadage, som han modtog en Danish Musik Awards pris for, som årets sangskriver.

Med sig på Munke Strand har Benny Holst, Martin Andersen på violin, og Jacob Rathje på guitar og sang. De 3 udgør en stærk konstellation på scenen. Så glæd jer til en fantastisk og intim koncert, med nye så vel som gamle numre på repetoiret.