Dinner

Tag med på en kalejdoskopisk tur rundt i poppens både mørke, varme, højtidlige og festlige galakse med Dinner. Forestil dig, at nogle smed Duran Duran, New Order, Genesis, Soft Cell, Kavinsky, måske endda noget Rick Astley, ned i en gryde med nogle dråber LSD – og der er serveret!

Bag Dinner gemmer sig den New York-bosatte danske musiker Anders Rhedin, som tidligere har gjort sig bemærket i 00’ernes indie-darlings Moon Gringo.

Med Dinner står den på retro-psych-pop, hvor de skarpe synths giver et psykedelisk sus i maven med en særdeles medrivende fornemmelse for fængende fraseringer, melodier og rytmer – som ikke ville føles malplaceret i et væld af tv-shows fra 80’erne. Men samtidig med en fod i fremtiden og ude i rummet, hvor inspirationerne flyder sammen i et overvældende organisk orgie af sonisk velbehag.

Til at toppe det hele har Anders Rhedin en helt igennem formidabel dyb vokal, som han leverer med en overlegen coolness, der er de færreste forundt.

To albums er det hidtil blevet til for Dinner, som har bragt ham rundt i hele USA, men nu er turen altså kommet til Sydfyn, hvor vi ser frem til at indtage et velanrettet musikalsk måltid.