Helårsfrivillig til kunstgruppen på AvernaX

Vil du være med til at skabe flotte rammer for Danmarks skønneste lille festival på Avernakø? Vi søger lige nu en person til vores kunstgruppe, da vi gerne vil dele arbejde, engagement og ansvar med nye helårsfrivillige.

Kunstgruppen vælger og koordinerer kunstprojekter, som skal indgå på festivalpladsen og være del af festivaloplevelsen. Designgruppen er en tæt samarbejdspartner, som vi fremadrettet skal arbejde sammen med.

Din titel vil officielt være dubleant til Charlotte, lederen af design og kunstarbejdsgruppen.

Dine opgaver

vil være udvælgelse og koordinering af de kunstprojekter, der skal indgå på AvernaX’ festivalplads og i selve festivaloplevelsen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores fondsansøgningsgruppe samt andre forskellige frivillige, som udvikler ideer og udfører kunstrelaterede opgaver – i sæt samarbejde med resten af designgruppen.

Kvalifikationer

  • Du har en stor interesse, viden og holdning til kunst.
  • Vi ser gerne, du har en uddannelse inden for faget, men dette er ikke nødvendigt.
  • Du elsker at samarbejde med glade og seje frivillige om at skabe en fed festival i fællesskab.
  • Du er iderig og kreativ, men har samtidigt godt styr på økonomistyring.
  • Allervigtigst er det dog, at du kan genkende dig selv i vores værdigrundlag, som er formuleret i AvernaX festivalens manifest.

Arbejdsbyrde

Man skal regne med en månedlig arbejdstid på ca. 10 timer. Op til selve festivalen stiger arbejdsbyrden dog, selvfølgelig. Vi forventer, at man er fysisk til stede på festivalpladsen minimum en uge op til selve festivalen.

Vi holder ét fast månedligt møde, der primært foregår online, men vi har en målsætning om at have mindst 2 fysiske møder årligt.

Designgruppen har sit fysiske hovedsæde på Sydfyn – nærmere bestemt Svendborg. Så er du bosat i dette område, er det selvfølgelig en fordel – særligt for målsætningen om fysiske møder. Men dette er langt fra et krav, da vi i forvejen er vant til en vis geografisk spredning i vores festivalorganisation.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Vi er efterhånden en festival med nogle år på bagen. Derfor har vi opfundet nogle af vores dybe tallerkner og har derfor en nogenlunde fast plan, vi kører efter. Samtidigt sætter vi pris på nytænkning, initiativ og friske perspektiver på tingene. Med andre ord vil du have nogle faste rammer at støtte dig til, men samtidigt rig mulighed for at sætte dit præg på festivalens indretning, æstetik og kunstneriske indhold. Du vil således som ny i foretagendet ikke stå alene med en masse ansvar, men have en erfaren og støttende samarbejdspartner i Charlotte, der kan sætte dig ind i opgaverne og klæde dig solidt på til, at du kan sætte dit aftryk på AvernaX i fremtiden.

Du kan skrive til charlotte.avernax@gmail.com med din ansøgning, eller hvis du har spørgsmål.

Kunstgruppen på AvernaX søger helårsfrivillig