Kill-J

Det er et både forfriskende og eksperimenterende poppet univers, som sangerinden Kill-J bevæger sig i med største naturlighed.

Fra underfundige beats med en besnærende, legende og særpræget vokal over pumpende rytmer til stort anlagte hooks. Kill-J kan og vil det meste, når hun med en nærmest anarkistisk iver kaster sig over sit hjertebarn og placerer sig i den mere alternative ende af den moderne pop med et åndeligt slægsskab til artister som især Robyn, MIA og Die Antwoord. Også hvad angår tekstuniverset, hvor Kill-J ikke holder sig tilbage med identitetspolitiske provokationer og lussinger til slidte konventioner.

Kill-J dukkede for første gang op i 2014, hvor hun med en række singler hurtigt fik skabt en del opmærksomhed, der for alvor tog ved med udgivelsen af EP’en ”Quasi”, som foruden flotte anmeldelser også gav optrædener på blandt andet Spot og Roskilde Festival.

Den seneste stykke tid har der været en smule stille omkring Kill-J, som – foruden et par singler – ikke har givet meget lyd fra sig. Men det skyldes alt sammen, at hun netop er i færd med at smedje sit debutalbum sammen. Det har fået titlen ”Superposition”, og publikummet på Avernax kan derfor også glæde sig til nye toner, når Kill-J blænder op for international pop med en garanteret farvestrålende pragt.