Lars and The Hands of Light

Anmelderne kalder det »sofistikeret popmusik«, som er »fængende og uprætentiøst.« Selv lover Lars and the hands of light at »kramme os« med »intime og blødgørende« udgaver af deres »fabelagtige bagkatalog.«

Men uanset hvilken slags tryllestøv, de vælger at drysse ude over publikum til august, tør vi godt garantere en koncertoplevelse af de i særklasse veloplagte. Lars and the hands of light har nemlig tonstung live-erfaring på sine performerskuldre.

Gennem årene har gruppen spillet Danmark, Europa og Asien tyndere med deres to album The Looking Glass og Baby, We Could Die Tomorrow, som begge er udgivet på Crunchy Frog.

Som navnet antyder, har gruppen en Lars i centrum. Der hentydes til den musikalske altmuligmand Lars Vognstrup, som gennem årene har været godt rundt om bandblokken. Lars Vognstrup har blandt andet haft snitterne i projekter som Junior Senior, Raunchy, Wolfkin og Money Your Love. Han har også været DJ i i dekadencens højborg Hollywood, hvor han var med i skuespiller Ryan Goslings band, Dead Man’s Bone.

Lars er i øvrigt ikke den eneste Vognstrup i projektet. Også hans søster, Line Vognstrup, spiller en central rolle i foretagendet. Vi glæder os til at aktivere vores primitive dansefestglæde til den sofistikerede pop, der strømmer fra bandets hænder.

Indtil da holder vi varmen i vinteren med popperlen: Me, Me, Me, som du kan tjekke her:

Lars and The Hands of Light