Masasolo

Bered dig på en komfortabel tur ud i rummet på et flyvende badehåndklæde, når danske Masasolo indtager Avernax med psychet retrorock af den absolut fineste slags.

Siden bandet for første gang gav lyd fra sig i 2016 med den fornemme ”Breakup” EP, er det gået stærkt med fine ord i pressen og optrædener på både Spot Festival og rundt omkring i Europa. Det er således ikke bare herhjemme, at lytterne har fået ørerne op for Masasolos på én gang poppede og syrede rock, der blandt andet leder tankerne hen på Tame Impala og Unknown Mortal Orchestra.

Bag det eksotiske navn gemmer sig Morten Søgard, der også gør sig i garagerock-trioen Vampire Blow og shoegazerne Ufornia, men nu har startet sit eget projekt med Masasolo.

Udgangspunktet i teksterne er den forliste og svære kærlighed, som Morten Søgard leverer blidt og harmonisk med en inderlig lethed, mens de resterende medlemmer bakker op med både kække, stramme rytmer og udsvævende passager, der hele tiden bliver båret frem af fængende og sansemættende melodier tappet fra de frodigste palmetræer på mælkevejen.

Mod slutningen af sidste år kulminerede det unge bands korte karriere hidtil med udgivelsen af deres anmmelderroste debutalbum “At Sixes and Sevens”, som lover for en helt igennem berusende oplevelse med udsigt til stjerneskud over Munke Strand.