Peter Sommer og Tiggerne spiller på Avernax 2023

Peter Sommer og Tiggerne

Peter Sommer er en af de mest anerkendte danske musikere i nyere tid og har udgivet adskillige albums, som har cementeret hans status som en vigtig figur i den danske musikscene. Han debuterede i 2003 med albummet “Venner for livet” og har siden udgivet en række succesfulde albums, herunder “Elskede at drømme, drømmer om at elske” fra 2008, “Til rotterne, til kragerne, til hundene” fra 2010, og senest “Elskede at elske” fra 2021.

Peter Sommers musik spænder over flere genrer, men kan generelt karakteriseres som en blanding af rock, pop og folk. Hans tekster er ofte personlige og dybtgående, og hans vokal er kendt for at være både rå og følsom på samme tid.

Nogle af Peter Sommers mest populære sange inkluderer “Valby Bakke”, “Når sneen falder”, “Den første gang jeg så dig”, “Stærkere end før”, “København (Fra en DC9)” og “Sandheden om mænd”. Hans musik har vundet flere priser og har været nomineret til adskillige Danish Music Awards.

Hvis du endnu ikke har oplevet Peter Sommers musik live, så er det nu en oplagt chance, når han og Tiggerne spiller på Avernax. Du kan se frem til en aften fyldt med fantastisk musik og gode vibes.

Peter Sommer og Tiggerne

Peter Sommer og Tiggerne Peter Sommer er en af de mest anerkendte danske musikere i nyere tid og har udgivet adskillige albums, som har cementeret hans status som en vigtig figur i den danske musikscene. Han debuterede i 2003 med albummet “Venner for livet” og har siden udgivet en række succesfulde albums, herunder “Elskede at […]

Tags: avernax / Peter Sommer og Tiggerne