Rangleklods spiller på AvernaX

Endnu et spændende navn på listen over kunstnere – Velkommen til Rangleklods

Rangleklods er en elektronisk troldmand, som bevæger sig i et univers af musikalske dualiteter. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med euforiske produktioner i lydlandskaber, der flydende veksler mellem det organiske og elektroniske.

Det er musik med en pulserende, klubbet lyd, der også finder inspiration i rock, pop, disco og hip hop. De mangefacetterede musikalske inspirationskilder kommer til udtryk i koncertoplevelsen, hvor performancens mange liveelementer står i skærende kontrast til den klassiske laptopkoncert, man så ofte møder på den elektroniske scene.

Rangleklods er den Københavnbaserede sangskriver og producer Esben Nørskov Andersen, der som Rangleklods er både legende og spontan, men insisterer også på en enorm detaljerigdom. Helt intuitivt griber Rangleklods ud efter livets mange erfaringer og forskellige kapitler som inspiration til lyrikken. Det handler ikke kun om livets op og nedture, det handler også om dagene derimellem, hvor tvivlen får plads sammen med de små hverdagsglæder og sorger. Det er musik, som inviterer til bevægelse og eufori sammen med andre, men også til

dansen med de lukkede øjne og armene om sig selv, som en kærlig påmindelse om at lytte til og være i et med sin egen krop og bevidsthed.

Vi glæder os til Rangleklods

Rangleklods på AvernaX 2023

Endnu et spændende navn på listen over kunstnere – Velkommen til Rangleklods Rangleklods er en elektronisk troldmand, som bevæger sig i et univers af musikalske dualiteter. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med euforiske produktioner i lydlandskaber, der flydende veksler mellem det organiske og elektroniske. Det […]