Ugefrivillige til byggegruppen

Vil du være med til at skabe de fysiske rammer for den hyggeligste festival? Og vil du gerne kigge ind i maskinrummet på AvernaX? Så søger vi lige nu ugefrivillige til byggegruppen.

Om opgaven

Vi søger frivillige, der vil være med til at opbygge festivalen. Det er en klar fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, f.eks. tømrer eller snedker. En ugefrivillig-tjans varer 5 dage, og vi sørger selvfølgelig for kost og logi, samt masser af hygge med  bål, festivalstemning og samvær om aftenen så vel som om dagen.

Opgaverne er mangeartede og spænder over alt, hvad der kan skrues, skæres, bores og hænges op. Der skal bl.a. bygges bar, køkken, scene, lægges gulv og alt muligt andet. Derudover skal der etableres vand og afløb til diverse telte og toiletvogne. Kort sagt: alt hvad transformeringen af en flot strand og eng til en smuk festivalplads indebærer.

Som nævnt indebærer det, at man arbejder 5 dage på et af følgende hold:

  • Opbygningshold 1: 25. – 29. juli 2024
  • Opbygningshold 2: 30. – 3. aug. 2024
  • Opbygningshold 3: 4. – 8. aug. 2024
  • Nedpilnings hold 11. – 16. aug. 2024

Man skal selvfølgelig også notere 8. – 11. aug. 2024 i kalenderen, da det er her selve festivalen løber af stablen.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med positiv energi, initiativ, og handlekraft. Du har mod på at samarbejde med alle typer af mennesker, da vi er en broget skare, der laver festivalen sammen. Det er som nævnt en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund – eller hvis du har hænderne rigtig godt skruet på.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival – og hvor alle i hele organisationen arbejder frivilligt. Vi sørger som sagt for logi, fantastiske måltider fremtryllet af lokale Avernakø beboere, og hyggelige og festlige aftener omkring bålet i selskab med dine bygge-kammerater og din nye AvernaX-kop. Men vigtigst af alt, så bliver du en del af det større fællesskab, der i samarbejde skaber de fysiske rammer for en dejlig festival – og du ser mængder af glade gæster ankomme og hygge sig i de rammer, du har været med til at skabe.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com