Den Sorte Skole spiller på AvernaX 2023

Med en evne til at blande genrer og stemninger som ingen andre, skaber de en overrumplende og uimodståelig Dj-rejse gennem musikhistorien. Fra de største hits og singalongs til obskure beats og vanvittige sammensætninger.

Den Sorte Skole består af Martin Højland og Simon Dokkedal, som i årevis har produceret og sampled alverdens musik og brugt det i deres shows, udgivelser og mixes. Det er nok derfor heller ikke en overraskelse at de er nogle yderst habile DJs oveni.

DSS har tidligere spillet Roskilde Festival, samt på Bøgescenerne til jubilæumsåret på SMUK fest i 2019. Her lavede i dette legendariske mix med dertilhørende kæmpe lys show. Publikum kan forvente sig den vildeste 2023 fest, hvor alle kan være med.

Vi byder velkommen til Den Sorte Skole på AvernaX

Med en evne til at blande genrer og stemninger som ingen andre, skaber de en overrumplende og uimodståelig Dj-rejse gennem musikhistorien. Fra de største hits og singalongs til obskure beats og vanvittige sammensætninger. Den Sorte Skole består af Martin Højland og Simon Dokkedal, som i årevis har produceret og sampled alverdens musik og brugt det […]

Tags: avernax / den sorte skole