Langbordsmiddage og delemad

Glem den klassiske festivalmenu med burgere, pomfritter og pizzaslices. Avernax byder på otte sunde og lækre måltider, der kommer hele kostpyramiden rundt. Vi stræber efter at holde menuen økologisk, med lokale elementer og masser af grønt, så både kødspisere og vegetarer kan blive mætte.

Kokkene er dedikerede Avernax-sjæle, der kan deres kram.

Jonn Vinther har været med fra begyndelsen og er idémanden bag all-inclusive-konceptet.

Jonn har til daglig sin gang på Hotel- og restaurantskolen i Valby, hvor han er gastronomisk blæksprutte. I august lægger han sine rutinerede kræfter i at styre slagets gang i pop-up festivalkøkkenet på Avernax.

Christian Tørring er born and raised fynbo og har en fortid som kok på den anerkendte restaurant Stella Maris i Svendborg. Nu arbejder han som kok og gastronomisk udvikler for Løgismose. Det er første gang, at Christian er med på Avernax-holdet, men vi er helt sikre på, at Jonn og Christian er lidt af et drømmehold.

All inclusive-konceptet har vi forfinet år for år. Vi skal have delemad. Det betyder, at der ikke portionsanrettes. I stedet skal man samle sig i grupper på otte personer. Hver gruppe vil få udleveret fade med mad, som man deles om.

Herunder kan du se menuen på Avernax 2023 – spændende hvad de finder på til 2024

Torsdag

Mexicansk One Pot med Cacahuete salsa, Tomatillos, Mexicanske ris, Crème Fraiche og saltet ost.

Fredag

Morgenmad

Surdejsboller, Syrnet mejeri, Granola, Ost, Marmelader fra Avernakø Landhotel, Hjemmekogt rullepølse og frislynget Honning Freltofte Mose.

Frokost

Quiche med grønt fra Øhave og salat med grønne linser, citronskal og persille.

Aften

Kødboller af Avernakø okse og frilandssvin i tomatsauce med Panzanella og stegte kartofler med rosmarin.

Lørdag

Morgenmad

Surdejsboller, Syrnet mejeri, Granola, Ost, Marmelader fra Avernakø Landhotel, Hjemmekogt rullepølse og frislynget Honning Freltofte Mose.

Frokost

Det store kolde bord:

Røget makrel fra Korshavn Gamle Røgeri, Æg og rejer, Nye kartofler med mayonnaise og purløg, Lun leverpostej med hjemmesylt, Tomater og agurker fra Øhave

Her kan købes hjemmelavet snaps……

Aften

Grillede kæmpe kyllinger fra Allegården med Ras El Hanout.

Couscous med grillede grøntsager og Tahinyoghurt

Salat med sennepsvinagrette og oliven.

Søndag

Morgenmad

Surdejsboller, Syrnet mejeri, Granola, Ost, Marmelader fra Avernakø Landhotel, Hjemmekogt rullepølse og frislynget Honning Freltofte Mose.