BASKER HVAL

Basker Hval er en energisk hybrid af darksynth, elektronisk rock og synthwave. Ved at blande pulserende baslinjer, legende arpeggios og hårde trommebeats, skaber Basker Hval et unikt instrumentalt lydlandskab, som hæver pulsen og sætter fantasien fri.

Ved at drage inspiration fra både spil- og filmmusikkens verden, arbejder Basker Hval indenfor samme retroæstetik, som man ser hos bl.a Carpenter Brut, Pertubator og Dance With The Dead.

Trommeslager Mikkel Aksglæde er den skabende kraft bag projektet, der som fem mands live act sigter mod stjernerne.

Musikmagasinet Gaffas anmelder skriver: ”En intens oplevelse fra en musiker og et band, der insisterer på at dyrke en kultgenre, og som sagtens kan nå langt i både ind- og udland. Den ordløse musik taler for sig selv.”

Med musikalske rødder dybt plantet i både rock, heavy og elektroniske genrer, ser vi frem til en unik og karismatisk liveoplevelse med Basker Hval.

Basker Hval

BASKER HVAL Basker Hval er en energisk hybrid af darksynth, elektronisk rock og synthwave. Ved at blande pulserende baslinjer, legende arpeggios og hårde trommebeats, skaber Basker Hval et unikt instrumentalt lydlandskab, som hæver pulsen og sætter fantasien fri. Ved at drage inspiration fra både spil- og filmmusikkens verden, arbejder Basker Hval indenfor samme retroæstetik, som […]