Festivalfrivillig på AvernaX

Festivalfrivillige tager 1 vagt af ca. 6 til 8 timer. Derudover skal man købe en frivilligbillet, der er halv pris af en almindelig partout-billet. Vi har denne lidt specielle ordning af følgende årsag:

Da vi værdsætter frivillige og hermed godt vil have så mange frivillige som muligt, så giver det mening, at de frivillige er lidt mindre på vagt end på andre festivaler. Samtidig bidrager de festivalfrivillige til, at den økonomi, det kræver at lave en festival, kan løbe rundt. Dette giver os mulighed for at have en større andel af den samlede gruppe af gæster, der er frivillige. Dette, mener vi, giver mening fordi:

  1. At man som frivillig kan være mere på festival og mindre på vagt. Vi ser nemlig gerne, at frivillige på egen krop oplever, hvorfor vi overhovedet holder festival. Og vi afholder netop AvernaX fordi, vi oplever en særlig stemning af glæde, betænksomhed overfor ens medgæster samt særlig fællesskabsfølelse under AvernaX. Dette vil vi gerne give de frivillige mulighed for at opleve i så vid udstrækning som muligt. Vi mener, at dette oplever man bedst, når man er på festival og ikke nødvendigvis på vagt. Ligesom en kok helst skal smage på den mad, kokken laver, skal vi alle opleve den festival, vi skaber sammen – på festivalpræmisser.
  2. Vi anser de frivillige for at være kulturbærere på de særlige værdier og den adfærd, der knytter sig til at være på festival på AvernaX. Her giver det selvsagt mening, at vi relativt mange frivillige, der deltager på festivalen, da dette er en opgave, vi kun kan løfte i flok. Hvis du vil læse mere om, hvad det vil sige at være kulturbærer, kan du med fordel læse vores frivillighåndbog.

Du er altid velkommen til at skrive til frivillig@avernax.dk for at høre, om der er plads på frivilligholdet.

Festivalfrivillig

Festivalfrivillig på AvernaX Festivalfrivillige tager 1 vagt af ca. 6 til 8 timer. Derudover skal man købe en frivilligbillet, der er halv pris af en almindelig partout-billet. Vi har denne lidt specielle ordning af følgende årsag: Da vi værdsætter frivillige og hermed godt vil have så mange frivillige som muligt, så giver det mening, at […]

Tags: avernax / festivalfrivillig