Stig Møller Band

Bøj dig i blomsterstøvet. Og sig velkommen til et hærdet hold rare veteraner, når Stig Møller Band med Peter Ingemann & Grev Lyhne spiller et udpluk af den omfattende plade poetiske perler, de gennem tiden har føjet til den danske sangskat.

Stig Møller har været godt omkring, siden han i de tidligere tressere første gang stak sig på pigtråden. Når han og bandet rammer Avernax, vil publikum stå over for en djævelsk gudsbenådet guitarist og et stykke omvandrende musikhistorie. Egentlig er det vel en til blasfemi grænsende underdrivelse at bruge ordet veteran om Stig Møller. Man skal i hvert fald stå absurd tidligt op for at finde en større inkarnation af dansk beatmusik, end manden, der allerede for over 50 år siden indspillede Hip med sit band, Steppeulvene.

Siden har Stig Møller spillet en bred bunke genrer i alskens konstellationer. Blandt andet på hitlister i Canada og Japan og med legendariske Kim Larsen i bandet Starfuckers. I disse år kaster Stig Møller tit sit tryllestøv på stamspillestedet Drop Inn i hovedstaden. Dog ikke i dagene omkring anden weekend i august, hvor Stig Møller Band for en stund dropper ind på Munke Strand for berige os med den cremede essens af et halvt århundredes dansk musikhistorie. Sikke´n dejlig dag, det bliver.