The Savage Rose

Der er næsten ikke behov for at introducere Savage Rose – men læs alligevel med, hvis du har levet under en kampesten de sidste 40 år, eller hvis du bare vil bekræftes i, hvad du sikkert allerede glæder dig til: En koncert med et af Danmarks mest indflydelsesrige, stabile og habile rockbands.

Måske er det endda en beskrivelse, der ikke er helt retfærdig i en tid, hvor bands dannes og opløses konstance. Sandheden er jo, at The Savage Rose for længst er blevet en kulturinstitution og et symbol på, at viljen til at kæmpe for en bedre verden heldigvis ikke kun tilhører den vilde ungdom.

Siden debut-koncerten i 1968 (!) har gruppen turneret verden rundt og udgivet dusinvis af albums. The Savage Rose har som intet andet dansk band lagt lydspor til flere generationers oprør, længsel, vrede og kærlighed. Det gør de også den dag i dag.

Selv Thomas Koppels tragiske og alt for tidlige bortgang har ikke kunne slukke gruppens kreative og indignerede flamme, og den sprudlende Anisette er fortsat helt i front på gruppens turneer. Og når The Savage Rose rammer Munke Strand, lover gruppen at levere sange fra hele karrieren. Både klassikere fra de første albums, sange fra senere udgivelser og ikke mindst helt nyt materiale.

Vi glæder os som vilde børn til at opleve de vilde roser blomstre – og nogle af os kan nok ikke helt afvise, at vi kommer til at vande dem med en tåre eller to.

Tjek sangen Wild Child her:

 

The Savage Rose

The Savage Rose Der er næsten ikke behov for at introducere Savage Rose – men læs alligevel med, hvis du har levet under en kampesten de sidste 40 år, eller hvis du bare vil bekræftes i, hvad du sikkert allerede glæder dig til: En koncert med et af Danmarks mest indflydelsesrige, stabile og habile rockbands. […]