Dina Ögon Band på Avernax

Dina Ögon Band på Avernax 2023

Dina Ögon spiller på Avernax 2023

Dina Ögon Band

Forestil dig dette: Det lune vand plasker op ad dine skinneben, mens du dansesvajer i strandkanten på Avernakø til bløde, jazzede toner. Mens dagen får solnedgangsfarve sender en blød svensk røst dig på mental rejse til 70’ernes Californien. Du kan næsten se horisonten åbne sig for dig, mens du står fast forankret i det sydfynske sand.

Vi er så glade for at kunne præsentere Dina Ögon til årets Avernax. Sjældent har en lyd lagt sig så tæt op ad den vibe, vi mødes om på stranden, og når du har sikret din billet 2. februar, kan du glæde dig til Dina Ögons næste album Oas, som udkommer den 3. februar og som garanteret vil sætte dig i den helt rigtige stemning uanset vejret udenfor.

TOM and his computer

TOM and his computer spiller på Avernax 2023

TOM and his computer spiller på Avernax 2023

TOM and his computer

TOM And His Computer er det nyeste alias for københavnerfavoritten Thomas Bertelsen der looper og mixer dig igennem sommernatten på årets Avernax. Sansende beats og eksperimenterende stemninger går hånd i hånd, når TOM And His Computer beriger dine ører og dansefødder med sange, der transcenderer genrer men trækker tydelige tråde til Bertelsens tid side om side i DJ-båsen med Trentemøller.

Modig, opfindsom og legesyg er blot nogle af de ord, der knytter sig til TOM And His Computer – og det er præcis de samme ord, vi mærker, når vi lægger programmet til hvert års Avernax. Vi ses på dansejorden.

Klaus Handsome

Klaus Handsome spiller på Avernax 2023

Klaus Handsome spiller på Avernax 2023
Klaus Handsome på Avernax

Hvad er en sy’fynsk festival uden en ægte troubadour? Klaus Handsome, der lige nu er aktuel med sit nye album ”Helt Ud i Rummet Og Tilbage Igen”, lover at være tilbage fra sin rumrejse tids nok til at gæste årets Avernax.

Når Klaus Handsome griber mikrofonen, er der både samfundskritik og glimt i øjet, og du kan lige så godt sidde klar i vandkanten, for Handsomes karikteristiske stemme trækker fødder på tværs af festivalpladser til Fucking Crazy Times-fællessang og røverhistorier du ikke vil gå glip af.