Helårsfrivillig designkoordinator

Helårsfrivillig designkoordinator til AvernaX

Vil du være med til at skabe flotte rammer for Danmarks skønneste lille festival på Avernakø? Vi søger lige nu en helårsfrivillig til vores designgruppe, da vi gerne vil dele arbejde, engagement og ansvar med nye helårsfrivillige.

Designgruppen er den styrende del af AvernaX’ organisation ifht., hvordan festivalpladsen rent visuelt skal se ud. Designgruppen arbejder tæt sammen med byggegruppen om at lave spændende og bæredygtige løsninger, som nemt kan opbygges og nedtages igen.

Din titel designkoordinator vil i praksis være dubleant til Charlotte, lederen af design og kunstarbejdsgruppen.

Dine opgaver som designkoordinator

vil bl.a. være: koordinering af designopgaver, samarbejde med og ledelse af frivillige, samt udvikling af ideer til pladsindretning samt eksekvering af disse i tæt samarbejde med byggegruppen.

Kvalifikationer

Vi ser gerne:

  • at du har en design og/eller arkitektbaggrund af en eller anden form.
  • at du elsker at samarbejde med glade og engagerede frivillige om et fedt fælles projekt.
  • at du ser ideer alle steder, er kreativ samt er godt til at koordinere og uddelegere opgaver til frivillige
  • at du har et hoved for økonomistyring.
  • Og vigtigst af alt, at du deler og kan efterleve de værdier, vi har formuleret i AvernaX festivalens manifest.

Arbejdsbyrde

Man skal regne med en månedlig arbejdstid på ca. 10 timer. Op til selve festivalen stiger arbejdsbyrden dog, selvfølgelig. Vi forventer, at man er fysisk til stede på festivalpladsen minimum en uge op til selve festivalen.

Vi holder ét fast månedligt møde, der primært foregår online, men vi har en målsætning om at have mindst 2 fysiske møder årligt.

Designgruppen har sit fysiske hovedsæde på Sydfyn – nærmere bestemt Svendborg. Så er du bosat i dette område, er det selvfølgelig en fordel – særligt for målsætningen om fysiske møder. Men dette er langt fra et krav, da vi i forvejen er vant til en vis geografisk spredning i vores festivalorganisation.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Vi er efterhånden en festival med nogle år på bagen. Derfor har vi opfundet nogle af vores dybe tallerkner og har derfor en nogenlunde fast plan, vi kører efter. Samtidigt sætter vi pris på nytænkning, initiativ og friske perspektiver på tingene. Med andre ord vil du have nogle faste rammer at støtte dig til, men samtidigt rig mulighed for at sætte dit præg på festivalens indretning, æstetik og kunstneriske indhold. Du vil således som ny i foretagendet ikke stå alene med en masse ansvar, men have en erfaren og støttende samarbejdspartner i Charlotte, der kan sætte dig ind i opgaverne og klæde dig solidt på til, at du kan sætte dit aftryk på AvernaX i fremtiden.

Du kan skrive til charlotte.avernax@gmail.com med din ansøgning, eller hvis du har spørgsmål.

Helårsfrivillig til designgruppen på AvernaX