Helårsfrivillig Frivilligkoordinator til byggegruppen

Helårsfrivillig Frivilligkoordinator til byggegruppen

Brænder du for frivillighed og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos AvernaX festival? Så står vi og mangler en person til at være frivilligkoordinator for byggegruppen.

Om opgaven

Frivilligkoordinatorens rolle og arbejde består i at hverve nye ugefrivillige til byggegruppen – dvs. de frivillige, der bruger en uge på at bygge vores festival op. Du skal stå for al kommunikation til de ugefrivillige og intern koordinering med vores øvrige frivilliggruppe ift. billetter og generel praktisk information til de ugefrivillige. Herunder udarbejdelse af info brev mm. En anden bunden opgave er at få udarbejdet vagtskema for de ugefrivillige og få dette kommunikeret ud til disse.

Desuden skal du skabe endnu mere kultur, sammenhold og begejstring omkring det at være uge-frivillig på AvernaX. I tæt samarbejde med resten af gruppen skal du lede og koordinere arbejdet før, under og efter festivalen. Du skal sparre med resten af gruppen omkring den fysiske udvikling af AvernaX festival samt være med til at udarbejde et generelt budget for byggegruppen.

Du vil få ansvar for at lede og fordele arbejdet omkring frivillige til opbygning og nedpilning. Og du vil blive den bærende kraft i at opbygge organisationen omkring de frivillige, der varetager  opbygning og nedpilning. Her under at finde en fælles platform til kommunikation med de frivillige.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ, og handlekraft. Du er struktureret og dygtig til at have mange bolde i luften samtidigt. Du har stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker og er klar på at være leder for andre frivillige.

Du har højst sandsynligt arbejdet med frivillige på anden festivalen eller forening. Du arbejder måske til dagligt med HR i en bygge virksomhed. Du skal helst være bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Om os

Du bliver en del af byggegruppen på AvernaX festival. Byggegruppen er den styrende del af selve opbygning og nedtagning af festivalen. Dvs. den står for alt det fysiske omkring festivalen: Indretning af pladsen; booking af telte og andet materiel; indkøb af diverse materialer til opbygning af festivalen; projektering omkring konstruktioner, strøm og VVS; koordinering af tømrere, elektrikere og vvs ‘er etc.; planlægning af opgaver og bemanding af disse. Plus en helt masse andet, der beskæftiger sig med at bygge en festival op. Vi har de seneste par år udviklet internt organisatorisk således, at byggegruppen består af en hovedgruppe og 3 mere eller mindre selvstyrende undergrupper: El, VVS og Nedpilning.

Alt dette arbejde foregår i et tæt samarbejde med designgruppen, der står for den visuelle del af pladsen.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen. Som en del af byggegruppen bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor teamwork er nøgleordet. Vi har flere sociale sammenkomster under året – her under julefrokost og frivilligfest. Du vil få indblik i, hvordan man bygger en festival op, og komme helt med ind i motorrummet. Du vil blive en del af en større frivillige organisation, der er under udvikling, og vil i kraft af dette være med til at præge festivalen internt såvel som eksternt. Du får selvfølgelig en billet til selve festivalen, så du på egen krop kan mærke og deltage i det unikke, vi skaber sammen.

Korte, specifikke krav og forventet indsats

Vi ser helst, at du taler dansk og er minimum 25 år.  Du skal forvente at lægge 2-4 timer om ugen i gennemsnit hen under året. Omkring afvikling af festivalen vil der skulle lægges flere timer.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com  

Byggegruppen savner helårsfrivillige til Avernax

Helårsfrivillig byggekoordinator til byggegruppen

Helårsfrivillig Byggekoordinator til byggegruppen

Brænder du for at skabe festival fra bunden og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos AvernaX festival? Så står vi og mangler en person til at være byggekoordinator for byggegruppen.

Om opgaven

Byggekoordinatorens rolle og arbejde består i at finde og beskrive nye såvel som eksisterende opgaver på festivalen hovedsageligt indenfor opbygning. Samtidig får byggekoordinatoren også en koordinerende rolle med nedpilningsgruppen. I tæt samarbejde med resten af gruppen skal du lede og koordinere arbejdet før, under og efter festivalen. Derudover er der generel sparring med resten af gruppen omkring den fysiske udvikling af AvernaX festival.

Arbejdet vil desuden bestå i at udvikle festivalen i en endnu mere bæredygtig retning. Finde nye processer og metoder ift. opbygning og nedtagning – herunder en generel optimering af processen. Byggekoordinatoren skal også udarbejde generelt budget for byggegruppen.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft. Du er struktureret og dygtig til at have mange bolde i luften samtidigt. Du har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker. Og så er du klar på at skulle være leder for andre frivillige.

Du har højst sandsynligt arbejdet med at bygge festival før. Du er måske håndværker. Du arbejder måske til dagligt som byggeleder/projektleder i en bygge/arkitekt/ingeniør virksomhed. Du skal helst være bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Om os

Du bliver en del af byggegruppen på AvernaX festival. Byggegruppen er den styrende del af selve opbygning og nedtagning af festivalen.

Byggegruppen står for alt det fysiske omkring festivalen: Indretning af pladsen; booking af telte og andet materiel; indkøb af diverse materialer til opbygning af festivalen; projektering omkring konstruktioner, strøm og VVS; koordinering af tømrere, elektrikere og vvs ‘er etc.; planlægning af opgaver og bemanding af disse. Plus en helt masse andet, der beskæftiger sig med at bygge en festival op.

Vi har de seneste par år udviklet internt organisatorisk således, at byggegruppen består af en hovedgruppe og 3 mere eller mindre selvstyrende undergrupper: El, VVS og Nedpilning.

Alt dette arbejde foregår i et tæt samarbejde med designgruppen, der står for den visuelle del af pladsen.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen. Som en del af byggegruppen bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor teamwork er nøgleordet.

Vi har flere sociale sammenkomster under året – her under julefrokost og frivilligfest. Du vil få indblik i, hvordan man bygger en festival op, og komme helt med ind i motorrummet. Du vil blive en del af en større frivillige organisation, der er under udvikling, og vil i kraft af dette være med til at præge festivalen internt såvel som eksternt.

Du får selvfølgelig en billet til selve festivalen, så du på egen krop kan mærke og deltage i det unikke, vi skaber sammen.

Korte, specifikke krav og forventet indsats

Vi ser helst, at du taler dansk og er minimum 25 år.  Du skal forvente at lægge 2-4 timer om ugen i gennemsnit hen under året. Omkring afvikling af festivalen vil der skulle lægges flere timer.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com  

Byggegruppen savner helårsfrivillige til Avernax

Helårsfrivillig VVS´er til ny VVS-gruppe

Helårsfrivillig VVS´er til ny VVS-gruppe

Brænder du for at skabe festival fra bund og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos Avernax festival? Så står vi netop og mangler VVS’er til at oprette og drifte vores nye VVS-gruppe.

Om opgaven

Vi søger – og mangler – en til to personer til at etablere vores nye VVS gruppe, der organisatorisk vil høre under byggegruppen. Du skal have mod på og lyst til at udvikle denne nye gruppe i tæt samarbejde med byggegruppen som styrende organ.

Generelt handler opgaven om at finde og definere opgaver omkring vand og afløb på festivalen. Vi har igennem de første 5 år af festivalen udviklet på VVS-delen. Men der er brug for, at dette arbejde bliver defineret endnu mere. Man skal have lyst til at skabe og udvikle denne gruppe, da den er i sin spæde start, både ift. udvikling af det fysiske behov for vand og afløb og hverve uge frivillige i tæt samarbejde med byggegruppens frivilligkoordinator til de forskellige opgaver, der ligger under VVS.

Der vil desuden være et budget tilknyttet gruppen til indkøb af materialer og andet. Man definerer selv, hvor mange møder osv., der skal afholdes hen over året.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ, og handlekraft. Du er struktureret, og du er dygtig til at have mange bolde i luften samtidigt. Du har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker. Og du er klar til at være leder for andre frivillige.

Du har højst sandsynligt arbejdet med at bygge festival før. Du skal have et svendebrev som VVS´er. Du arbejder måske til dagligt som byggeleder/projektleder i en bygge/arkitekt/ingeniør virksomhed.

Du skal være bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Om os

Du bliver en del af byggegruppen på AvernaX festival. Byggegruppen er den styrende del af selve opbygning og nedtagning af festivalen.

Byggegruppen står for alt det fysiske omkring festivalen: Indretning af pladsen; booking af telte og andet materiel; indkøb af diverse materialer til opbygning af festivalen; projektering omkring konstruktioner, strøm og VVS; koordinering af tømrere, elektrikere og vvs ‘er etc.; planlægning af opgaver og bemanding af disse. Plus en helt masse andet, der beskæftiger sig med at bygge en festival op. Vi har de seneste par år udviklet internt organisatorisk således, at byggegruppen består af en hovedgruppe og 3 mere eller mindre selvstyrende undergrupper: El, VVS og Nedpilning.

Alt dette arbejde foregår i et tæt samarbejde med designgruppen, der står for den visuelle del af pladsen.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Som en del af byggegruppen bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor teamwork er nøgleordet. Vi har flere sociale sammenkomster under året – her under julefrokost og frivilligfest. Du vil få indblik i, hvordan man bygger en festival op, og komme helt med ind i motorrummet.

Du vil blive en del af en større frivillige organisation, der er under udvikling, og vil i kraft af dette være med til at præge festivalen internt såvel som eksternt. Du får selvfølgelig en billet til selve festivalen, så du på egen krop kan mærke og deltage i det unikke, vi skaber sammen.

Korte, specifikke krav og forventet indsats

Vi ser helst, at du taler dansk og er minimum 25 år.  Du skal forvente at lægge 2-4 timer om ugen i gennemsnit hen under året. Omkring afvikling af festivalen vil der skulle lægges flere timer.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com  

Byggegruppen savner helårsfrivillige til Avernax