Helårsfrivillig Frivilligkoordinator til byggegruppen

Helårsfrivillig Frivilligkoordinator til byggegruppen

Brænder du for frivillighed og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos AvernaX festival? Så står vi og mangler en person til at være frivilligkoordinator for byggegruppen.

Om opgaven

Frivilligkoordinatorens rolle og arbejde består i at hverve nye ugefrivillige til byggegruppen – dvs. de frivillige, der bruger en uge på at bygge vores festival op. Du skal stå for al kommunikation til de ugefrivillige og intern koordinering med vores øvrige frivilliggruppe ift. billetter og generel praktisk information til de ugefrivillige. Herunder udarbejdelse af info brev mm. En anden bunden opgave er at få udarbejdet vagtskema for de ugefrivillige og få dette kommunikeret ud til disse.

Desuden skal du skabe endnu mere kultur, sammenhold og begejstring omkring det at være uge-frivillig på AvernaX. I tæt samarbejde med resten af gruppen skal du lede og koordinere arbejdet før, under og efter festivalen. Du skal sparre med resten af gruppen omkring den fysiske udvikling af AvernaX festival samt være med til at udarbejde et generelt budget for byggegruppen.

Du vil få ansvar for at lede og fordele arbejdet omkring frivillige til opbygning og nedpilning. Og du vil blive den bærende kraft i at opbygge organisationen omkring de frivillige, der varetager  opbygning og nedpilning. Her under at finde en fælles platform til kommunikation med de frivillige.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ, og handlekraft. Du er struktureret og dygtig til at have mange bolde i luften samtidigt. Du har stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker og er klar på at være leder for andre frivillige.

Du har højst sandsynligt arbejdet med frivillige på anden festivalen eller forening. Du arbejder måske til dagligt med HR i en bygge virksomhed. Du skal helst være bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Om os

Du bliver en del af byggegruppen på AvernaX festival. Byggegruppen er den styrende del af selve opbygning og nedtagning af festivalen. Dvs. den står for alt det fysiske omkring festivalen: Indretning af pladsen; booking af telte og andet materiel; indkøb af diverse materialer til opbygning af festivalen; projektering omkring konstruktioner, strøm og VVS; koordinering af tømrere, elektrikere og vvs ‘er etc.; planlægning af opgaver og bemanding af disse. Plus en helt masse andet, der beskæftiger sig med at bygge en festival op. Vi har de seneste par år udviklet internt organisatorisk således, at byggegruppen består af en hovedgruppe og 3 mere eller mindre selvstyrende undergrupper: El, VVS og Nedpilning.

Alt dette arbejde foregår i et tæt samarbejde med designgruppen, der står for den visuelle del af pladsen.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen. Som en del af byggegruppen bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor teamwork er nøgleordet. Vi har flere sociale sammenkomster under året – her under julefrokost og frivilligfest. Du vil få indblik i, hvordan man bygger en festival op, og komme helt med ind i motorrummet. Du vil blive en del af en større frivillige organisation, der er under udvikling, og vil i kraft af dette være med til at præge festivalen internt såvel som eksternt. Du får selvfølgelig en billet til selve festivalen, så du på egen krop kan mærke og deltage i det unikke, vi skaber sammen.

Korte, specifikke krav og forventet indsats

Vi ser helst, at du taler dansk og er minimum 25 år.  Du skal forvente at lægge 2-4 timer om ugen i gennemsnit hen under året. Omkring afvikling af festivalen vil der skulle lægges flere timer.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com  

Byggegruppen savner helårsfrivillige til Avernax

Helårsfrivillig VVS´er til ny VVS-gruppe

Helårsfrivillig VVS´er til ny VVS-gruppe

Brænder du for at skabe festival fra bund og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos Avernax festival? Så står vi netop og mangler VVS’er til at oprette og drifte vores nye VVS-gruppe.

Om opgaven

Vi søger – og mangler – en til to personer til at etablere vores nye VVS gruppe, der organisatorisk vil høre under byggegruppen. Du skal have mod på og lyst til at udvikle denne nye gruppe i tæt samarbejde med byggegruppen som styrende organ.

Generelt handler opgaven om at finde og definere opgaver omkring vand og afløb på festivalen. Vi har igennem de første 5 år af festivalen udviklet på VVS-delen. Men der er brug for, at dette arbejde bliver defineret endnu mere. Man skal have lyst til at skabe og udvikle denne gruppe, da den er i sin spæde start, både ift. udvikling af det fysiske behov for vand og afløb og hverve uge frivillige i tæt samarbejde med byggegruppens frivilligkoordinator til de forskellige opgaver, der ligger under VVS.

Der vil desuden være et budget tilknyttet gruppen til indkøb af materialer og andet. Man definerer selv, hvor mange møder osv., der skal afholdes hen over året.

Om dig

Du er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ, og handlekraft. Du er struktureret, og du er dygtig til at have mange bolde i luften samtidigt. Du har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker. Og du er klar til at være leder for andre frivillige.

Du har højst sandsynligt arbejdet med at bygge festival før. Du skal have et svendebrev som VVS´er. Du arbejder måske til dagligt som byggeleder/projektleder i en bygge/arkitekt/ingeniør virksomhed.

Du skal være bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Om os

Du bliver en del af byggegruppen på AvernaX festival. Byggegruppen er den styrende del af selve opbygning og nedtagning af festivalen.

Byggegruppen står for alt det fysiske omkring festivalen: Indretning af pladsen; booking af telte og andet materiel; indkøb af diverse materialer til opbygning af festivalen; projektering omkring konstruktioner, strøm og VVS; koordinering af tømrere, elektrikere og vvs ‘er etc.; planlægning af opgaver og bemanding af disse. Plus en helt masse andet, der beskæftiger sig med at bygge en festival op. Vi har de seneste par år udviklet internt organisatorisk således, at byggegruppen består af en hovedgruppe og 3 mere eller mindre selvstyrende undergrupper: El, VVS og Nedpilning.

Alt dette arbejde foregår i et tæt samarbejde med designgruppen, der står for den visuelle del af pladsen.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Som en del af byggegruppen bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor teamwork er nøgleordet. Vi har flere sociale sammenkomster under året – her under julefrokost og frivilligfest. Du vil få indblik i, hvordan man bygger en festival op, og komme helt med ind i motorrummet.

Du vil blive en del af en større frivillige organisation, der er under udvikling, og vil i kraft af dette være med til at præge festivalen internt såvel som eksternt. Du får selvfølgelig en billet til selve festivalen, så du på egen krop kan mærke og deltage i det unikke, vi skaber sammen.

Korte, specifikke krav og forventet indsats

Vi ser helst, at du taler dansk og er minimum 25 år.  Du skal forvente at lægge 2-4 timer om ugen i gennemsnit hen under året. Omkring afvikling af festivalen vil der skulle lægges flere timer.

Skal du være en del af holdet?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen. Mailen sendes til Jacob.avernax@gmail.com  

Byggegruppen savner helårsfrivillige til Avernax

Helårsfrivillig til kunstgruppen

Kunstgruppen på AvernaX søger helårsfrivillig

Helårsfrivillig til kunstgruppen på AvernaX

Vil du være med til at skabe flotte rammer for Danmarks skønneste lille festival på Avernakø? Vi søger lige nu en person til vores kunstgruppe, da vi gerne vil dele arbejde, engagement og ansvar med nye helårsfrivillige.

Kunstgruppen vælger og koordinerer kunstprojekter, som skal indgå på festivalpladsen og være del af festivaloplevelsen. Designgruppen er en tæt samarbejdspartner, som vi fremadrettet skal arbejde sammen med.

Din titel vil officielt være dubleant til Charlotte, lederen af design og kunstarbejdsgruppen.

Dine opgaver

vil være udvælgelse og koordinering af de kunstprojekter, der skal indgå på AvernaX’ festivalplads og i selve festivaloplevelsen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores fondsansøgningsgruppe samt andre forskellige frivillige, som udvikler ideer og udfører kunstrelaterede opgaver – i sæt samarbejde med resten af designgruppen.

Kvalifikationer

  • Du har en stor interesse, viden og holdning til kunst.
  • Vi ser gerne, du har en uddannelse inden for faget, men dette er ikke nødvendigt.
  • Du elsker at samarbejde med glade og seje frivillige om at skabe en fed festival i fællesskab.
  • Du er iderig og kreativ, men har samtidigt godt styr på økonomistyring.
  • Allervigtigst er det dog, at du kan genkende dig selv i vores værdigrundlag, som er formuleret i AvernaX festivalens manifest.

Arbejdsbyrde

Man skal regne med en månedlig arbejdstid på ca. 10 timer. Op til selve festivalen stiger arbejdsbyrden dog, selvfølgelig. Vi forventer, at man er fysisk til stede på festivalpladsen minimum en uge op til selve festivalen.

Vi holder ét fast månedligt møde, der primært foregår online, men vi har en målsætning om at have mindst 2 fysiske møder årligt.

Designgruppen har sit fysiske hovedsæde på Sydfyn – nærmere bestemt Svendborg. Så er du bosat i dette område, er det selvfølgelig en fordel – særligt for målsætningen om fysiske møder. Men dette er langt fra et krav, da vi i forvejen er vant til en vis geografisk spredning i vores festivalorganisation.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Vi er efterhånden en festival med nogle år på bagen. Derfor har vi opfundet nogle af vores dybe tallerkner og har derfor en nogenlunde fast plan, vi kører efter. Samtidigt sætter vi pris på nytænkning, initiativ og friske perspektiver på tingene. Med andre ord vil du have nogle faste rammer at støtte dig til, men samtidigt rig mulighed for at sætte dit præg på festivalens indretning, æstetik og kunstneriske indhold. Du vil således som ny i foretagendet ikke stå alene med en masse ansvar, men have en erfaren og støttende samarbejdspartner i Charlotte, der kan sætte dig ind i opgaverne og klæde dig solidt på til, at du kan sætte dit aftryk på AvernaX i fremtiden.

Du kan skrive til charlotte.avernax@gmail.com med din ansøgning, eller hvis du har spørgsmål.

Kunstgruppen på AvernaX søger helårsfrivillig

Helårsfrivillig designkoordinator

Helårsfrivillig designkoordinator til AvernaX

Vil du være med til at skabe flotte rammer for Danmarks skønneste lille festival på Avernakø? Vi søger lige nu en helårsfrivillig til vores designgruppe, da vi gerne vil dele arbejde, engagement og ansvar med nye helårsfrivillige.

Designgruppen er den styrende del af AvernaX’ organisation ifht., hvordan festivalpladsen rent visuelt skal se ud. Designgruppen arbejder tæt sammen med byggegruppen om at lave spændende og bæredygtige løsninger, som nemt kan opbygges og nedtages igen.

Din titel designkoordinator vil i praksis være dubleant til Charlotte, lederen af design og kunstarbejdsgruppen.

Dine opgaver som designkoordinator

vil bl.a. være: koordinering af designopgaver, samarbejde med og ledelse af frivillige, samt udvikling af ideer til pladsindretning samt eksekvering af disse i tæt samarbejde med byggegruppen.

Kvalifikationer

Vi ser gerne:

  • at du har en design og/eller arkitektbaggrund af en eller anden form.
  • at du elsker at samarbejde med glade og engagerede frivillige om et fedt fælles projekt.
  • at du ser ideer alle steder, er kreativ samt er godt til at koordinere og uddelegere opgaver til frivillige
  • at du har et hoved for økonomistyring.
  • Og vigtigst af alt, at du deler og kan efterleve de værdier, vi har formuleret i AvernaX festivalens manifest.

Arbejdsbyrde

Man skal regne med en månedlig arbejdstid på ca. 10 timer. Op til selve festivalen stiger arbejdsbyrden dog, selvfølgelig. Vi forventer, at man er fysisk til stede på festivalpladsen minimum en uge op til selve festivalen.

Vi holder ét fast månedligt møde, der primært foregår online, men vi har en målsætning om at have mindst 2 fysiske møder årligt.

Designgruppen har sit fysiske hovedsæde på Sydfyn – nærmere bestemt Svendborg. Så er du bosat i dette område, er det selvfølgelig en fordel – særligt for målsætningen om fysiske møder. Men dette er langt fra et krav, da vi i forvejen er vant til en vis geografisk spredning i vores festivalorganisation.

Vi tilbyder

AvernaX er en 100% non-profit og frivilligt drevet organisation, så vi tilbyder ingen løn. Derimod tilbyder vi en festival-familie, som elsker at have en skøn tid sammen, hvor vi sammen skaber en unik festival. Hvor der er plads til at lege og udvikle sig selv og sammen.

Vi er efterhånden en festival med nogle år på bagen. Derfor har vi opfundet nogle af vores dybe tallerkner og har derfor en nogenlunde fast plan, vi kører efter. Samtidigt sætter vi pris på nytænkning, initiativ og friske perspektiver på tingene. Med andre ord vil du have nogle faste rammer at støtte dig til, men samtidigt rig mulighed for at sætte dit præg på festivalens indretning, æstetik og kunstneriske indhold. Du vil således som ny i foretagendet ikke stå alene med en masse ansvar, men have en erfaren og støttende samarbejdspartner i Charlotte, der kan sætte dig ind i opgaverne og klæde dig solidt på til, at du kan sætte dit aftryk på AvernaX i fremtiden.

Du kan skrive til charlotte.avernax@gmail.com med din ansøgning, eller hvis du har spørgsmål.

Helårsfrivillig til designgruppen på AvernaX