Festivalfrivillig

Festivalfrivillig på AvernaX

Festivalfrivillig på AvernaX

Festivalfrivillige tager 1 vagt af ca. 6 til 8 timer. Derudover skal man købe en frivilligbillet, der er halv pris af en almindelig partout-billet. Vi har denne lidt specielle ordning af følgende årsag:

Da vi værdsætter frivillige og hermed godt vil have så mange frivillige som muligt, så giver det mening, at de frivillige er lidt mindre på vagt end på andre festivaler. Samtidig bidrager de festivalfrivillige til, at den økonomi, det kræver at lave en festival, kan løbe rundt. Dette giver os mulighed for at have en større andel af den samlede gruppe af gæster, der er frivillige. Dette, mener vi, giver mening fordi:

  1. At man som frivillig kan være mere på festival og mindre på vagt. Vi ser nemlig gerne, at frivillige på egen krop oplever, hvorfor vi overhovedet holder festival. Og vi afholder netop AvernaX fordi, vi oplever en særlig stemning af glæde, betænksomhed overfor ens medgæster samt særlig fællesskabsfølelse under AvernaX. Dette vil vi gerne give de frivillige mulighed for at opleve i så vid udstrækning som muligt. Vi mener, at dette oplever man bedst, når man er på festival og ikke nødvendigvis på vagt. Ligesom en kok helst skal smage på den mad, kokken laver, skal vi alle opleve den festival, vi skaber sammen – på festivalpræmisser.
  2. Vi anser de frivillige for at være kulturbærere på de særlige værdier og den adfærd, der knytter sig til at være på festival på AvernaX. Her giver det selvsagt mening, at vi relativt mange frivillige, der deltager på festivalen, da dette er en opgave, vi kun kan løfte i flok. Hvis du vil læse mere om, hvad det vil sige at være kulturbærer, kan du med fordel læse vores frivillighåndbog.

Bliv festivalfrivillig på Avernax

Vi byder velkommen til Den Sorte Skole på AvernaX

Den Sorte Skole spiller på AvernaX 2023

Den Sorte Skole spiller på AvernaX 2023

Med en evne til at blande genrer og stemninger som ingen andre, skaber de en overrumplende og uimodståelig Dj-rejse gennem musikhistorien. Fra de største hits og singalongs til obskure beats og vanvittige sammensætninger.

Den Sorte Skole består af Martin Højland og Simon Dokkedal, som i årevis har produceret og sampled alverdens musik og brugt det i deres shows, udgivelser og mixes. Det er nok derfor heller ikke en overraskelse at de er nogle yderst habile DJs oveni.

DSS har tidligere spillet Roskilde Festival, samt på Bøgescenerne til jubilæumsåret på SMUK fest i 2019. Her lavede i dette legendariske mix med dertilhørende kæmpe lys show. Publikum kan forvente sig den vildeste 2023 fest, hvor alle kan være med.

Etuk Ubong på AvernaX

Etuk Ubong spiller på AvernaX 2023 - det bliver en fest med afrikanske rytmer og jazz

Etuk Ubong spiller på AvernaX 2023. Etuk Ubong spiller afrikanske rytmer og jazz

 

Etuk Ubong, en af ​​de mest talentfulde jazzmusikere fra Nigeria, vil optræde på Avernax Festival i år! Med sin enestående trompet spillerstil og unikke musikalske perspektiv har Etuk Ubong efterladt sit publikum betaget og imponeret over hele verden.

Etuk Ubong’s optræden på Avernax Festival vil uden tvivl være en af ​​de mest mindeværdige og unikke koncerter på festivalen. Med sin unikke fusion af afrikanske rytmer og jazzharmonier vil Etuk Ubong’s musik tage publikum på en rejse, de sent vil glemme.

Etuk Ubong har udgivet flere album og singler i sin karriere og har optrådt på nogle af de mest prestigefyldte musikfestivaler over hele verden. Her er nogle af hans mest bemærkelsesværdige album og sangtitler:

  • “Miracle” – dette er titlen på Etuk Ubongs seneste album, der blev udgivet i 2020. Albummet indeholder ni originale sange og har fået meget ros fra musikkritikere.
  • “Battle for Peace” – dette album blev udgivet i 2018 og er en fusion af afrikanske rytmer og jazz. Albummet indeholder sange som “Mirage”, “Wetin Dey Happen”, og “Galactic Rhapsody”.
  • “Spiritual Awakening” – dette album blev udgivet i 2016 og er et eksempel på Etuk Ubongs enestående trompetspil og evne til at blande afrikanske rytmer med jazz. Albummet indeholder sange som “Rainbow”, “Spiral”, og “Brighter Day”.
  • “Akwaaba: The First Journey” – dette album blev udgivet i 2013 og var Etuk Ubongs debutalbum. Albummet indeholder sange som “Akwaaba”, “Tears for Peace”, og “Crossing Borders”.

Disse album og sange er blot et udvalg af det, Etuk Ubong har udgivet, og er et eksempel på hans enestående musikalske stil og talent. Hvis du er en fan af jazz eller afrikansk musik, så vil du uden tvivl elske hans musik.

Peter Sommer og Tiggerne

Peter Sommer og Tiggerne spiller på Avernax 2023

Peter Sommer og Tiggerne spiller på Avernax 2023

Peter Sommer og Tiggerne

Peter Sommer er en af de mest anerkendte danske musikere i nyere tid og har udgivet adskillige albums, som har cementeret hans status som en vigtig figur i den danske musikscene. Han debuterede i 2003 med albummet “Venner for livet” og har siden udgivet en række succesfulde albums, herunder “Elskede at drømme, drømmer om at elske” fra 2008, “Til rotterne, til kragerne, til hundene” fra 2010, og senest “Elskede at elske” fra 2021.

Peter Sommers musik spænder over flere genrer, men kan generelt karakteriseres som en blanding af rock, pop og folk. Hans tekster er ofte personlige og dybtgående, og hans vokal er kendt for at være både rå og følsom på samme tid.

Nogle af Peter Sommers mest populære sange inkluderer “Valby Bakke”, “Når sneen falder”, “Den første gang jeg så dig”, “Stærkere end før”, “København (Fra en DC9)” og “Sandheden om mænd”. Hans musik har vundet flere priser og har været nomineret til adskillige Danish Music Awards.

Hvis du endnu ikke har oplevet Peter Sommers musik live, så er det nu en oplagt chance, når han og Tiggerne spiller på Avernax. Du kan se frem til en aften fyldt med fantastisk musik og gode vibes.

I Got You On Tape

I Got You On Tape spiller på AvernaX 2023.

I Got You On Tape spiller på AvernaX 2023.

I Got You On Tape

Kom og oplev den fantastiske musik fra I Got You On Tape, når de spiller live på Avernax. Bandet, der består af fem talentfulde musikere, har optrådt på scener over hele verden og har en stor fanskare i Danmark.

I Got You On Tape har udgivet flere succesfulde albums og er kendt for deres eksperimenterende og dynamiske musik, der trækker på inspiration fra rock, electronica og indie. Deres seneste album, “Islands of Hearts”, er blevet rost af både kritikere og publikum og viser, at bandet fortsat er en af Danmarks mest innovative og spændende musikalske kræfter.

Koncerten på Avernax vil være en helt særlig oplevelse, hvor publikum kan forvente en energisk og medrivende optræden fra bandet. Der vil også være mulighed for at høre nye numre fra deres seneste album, samt nogle af deres mest populære sange fra tidligere udgivelser.

Så kom og oplev I Got You On Tape live på Avernax og få en uforglemmelig aften fyldt med god musik og en fantastisk stemning.